Mirë se vini në Security Guard SAS

Security Guard SAS është kompani profesionale e sigurimit, e uniformuar dhe e pajisur në bazë të rregullores dhe standartëve të certifukuara dhe licencuara nga organet kompetente në Republikën e Kosovës.

Me Shumë

Security Guard SAS në dispozicionin tuaj 24h
+386 49 777 565 | +381 38 733 987 | +377 44 20 20 16

SIGURIM I PERSONAVE

Security Guard SAS është i pranishem për të gjith ata që kërkojn shërbime të mborjtjes së afërt. Sigurimi personal dhe mbojtja e afërt ndihmon për t’ju mbajtur ju dhe familjën tuaj të sigurt në cdo kohë. Mbrojtja nga Security Guard SAS i ofrohet të gjithë atyre që kanë shqetësime dhe kërcenime të botës reale.

Truprojat tanë janë të aftësuar t’ju ofrojn shërbime profesionale. Të gjithë truprojet tanë kan trjanim të gjërë dhe dallohen për nga performanca e larte fizike, dhe njohëjes së natyrës njerzore dhe për nga ana e vigjilences. Ne punojmë në shumë pjesë të vendit. Agjentët tanë të veçantë kanë aftësi organizative, të trajnuar në të gjitha fushat e siguris.

Me Shumë

VIDEOMBIKEQYRJE

Vëzhgimi me kamera luan një rol kyq në sigurin tuaj në çfardo kohe. Ne ju ofrojm siguri nëpërmjet paisjeve elektronike për vëzhgimin dhe kontrollimin e pronës tuaj, me anë të sistemit të kameres alarmit dhe CCTV-së përmes IP-së.

Vëzhgimi me kamera në objektet tuaja bëhet nga baza e SAS security me një staf të trajnuar, certifukuar dhe i licencuar nga MPB–ja gjegjësisht nga dikasteri për kompani private të siguris

Me Shumë

SIGURIM I EVENTEVE PUBLIKE

Mbi 15 vite përvoje pune si ofrues të siguris, ne e shohim veten si partner tuaj. Prania e punonjësve tanë është bërë pjesë e shum ngjarje të mëdha, eventeve publike, mbarvajtjen e siguris në evente sportive, ruajatjen e pasuris publike, manifestime të ndryshme kulturo-artistike, gara sportive, mbarvajtjen e testit të matures, koncerteve etj.

Me Shumë